China digawe pemotong suket rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope remot kontrol paling apik

Ngenalke radio kontrol slope mower saka Vigorun Tech, solusi utama kanggo perawatan pekarangan sing efisien lan tanpa repot. Mower inovatif kita dirancang khusus kanggo ngatasi macem-macem terrains, nggawe cocok kanggo kabeh jinis lawns, farms, terrains kasar, lereng curam, gunung, pinggir kali, wilayah Sandy, marshes, orchards, lan liyane. Kanthi fitur sing luar biasa, pemotong suket njamin kinerja lan keandalan sing optimal.

China Populer All-Terrain CE EPA disesuaikan Zero Turn 48V brushless motors daya kuat paling apik remot kontrol slope mower tuku langsung online karo rega pabrik

At Vigorun Tech, kita prioritas kinerja lan kekiatan. Pemotong slope remot kontrol paling apik direkayasa nganggo bahan berkualitas tinggi kanggo tahan kahanan sing paling angel. Konstruksi sing kuat ngidini bisa mlaku kanthi lancar ing lereng saka 40 ° nganti 60 °, njamin pemotongan suket sing efisien sanajan ing lanskap sing tantangan.

  • Sato konsumsi energi kurang luwes mowing dhuwur tanpo tali pemangkas suket
  • China digawe pemotong suket rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope remot kontrol paling apik
  • jembaré nglereni bensin 800mm traksi listrik travel motor remot cutter sikat
  • China nggawe mesin pemotong slope robot rega murah kanggo didol, mesin pemotong remot kontrol paling apik ing China
  • Sato brushless DC motor nglereni dhuwur 1-18 cm luwes radio kontrol suket trimmer

At Vigorun Tech, kita bangga kanggo ngirim produk lan layanan pelanggan sing luar biasa. Dipercaya ing komitmen kita kanggo kualitas lan linuwih. Ngalami penak lan efektifitas pemotong suket saiki.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts