China digawe remot kontrol track mower rega murah kanggo Advertisement, paling Cina slope mower biaya

Ngenalke remot kontrol trek mower saka Vigorun Tech, solusi utama kanggo perawatan pekarangan sing efisien lan tanpa repot. Mower majeng kita dilengkapi trek karet 15-centimeter-sudhut, trek padha digunakake ing heavy-tugas mesin construction, mbisakake kanggo operate flawlessly ing lereng nganti 60 derajat. Kanthi kemampuan sing luar biasa kanggo nelukake parit, rawa, bukit sing curam, lan medan sing kasar, mesin pemotong rumput RC minangka game-changer ing industri kasebut.

China desain anyar hot sale CE EPA disesuaikan 48V brushless motor Zero Turn power strong All-Terrain best slope mower pabrik penjualan langsung

Ngalami penak lan efektifitas mesin pemotong slope paling apik. Dilengkapi remot kontrol, ngidini sampeyan kanthi gampang maneuver lan ngontrol mesin pemotong saka kadohan, ngilangi kabutuhan fisik sing tetep sajrone operasi. Fitur sing ora ana tandhingane iki njamin safety optimal lan keluwesan tambah nalika mowing.

  • China nggawe mesin pemotong remot kontrol ing trek rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik ing China
  • Mesin pemotong rumput robot tanpa kabel EPA kanthi mesin bensin hemat wektu lan hemat tenaga kerja kanggo bukit
  • China nggawe mesin pemotong remot kanggo bukit rega murah kanggo didol, pemotong sikat sing bisa diisi ulang paling apik ing China
  • Mesin bensin 9HP 16HP hemat wektu lan hemat tenaga kerja sing dikontrol jarak jauh pemangkas semak
  • China digawe remot kontrol track mower rega murah kanggo Advertisement, paling Cina slope mower biaya

Revolutionize pengalaman care pekarangan karo remot kontrol trek mower. Aja kantun kesempatan sing luar biasa iki kanggo nambah kemampuan mowing sampeyan. Kontak Vigorun Tech dina iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan solusi inovatif kita lan pesenan.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts