Mesin pemotong rumput sing dikontrol radio industri China rega murah, mesin pemotong remot kontrol paling apik kanggo didol

Ngenalke industri radio-kontrol lawn mower saka Vigorun Tech, solusi sampurna kanggo terrain angel lan bukit tajem. Kanthi trek sing kuat sing bisa munggah miring nganti 40 ° nganti 60 °, mesin iki cocog kanggo kabeh jinis terrain, kalebu gunung, blumbang, rawa, lan wilayah pasir.

China nggawe desain anyar 48V tanpa sikat motor Zero Nguripake kekuwatan sing kuat Kabeh Medan CE EPA disesuaikan mesin pemotong remot kontrol paling murah rega pabrik sing didol

Saliyane kemampuan climbing sing nyengsemake, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio industri uga nduweni konstruksi sing kuat lan mekanisme pemotongan sing tepat, njamin resik lan malah dipotong saben wektu. Mesin kasebut dilengkapi fitur safety canggih, kalebu fungsi mati otomatis yen ana kahanan darurat, lan tutup protèktif kanggo njaga lebu saka mabur sajrone operasi.

  • bensin ukuran cilik baterei entheng dilakokno remot kontrol mesin pemotong multifungsi
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio industri kanthi rega murah, mesin pemotong remot kontrol paling apik kanggo didol
  • bensin self-powered dynamo 500mm nglereni jembaré radio kontrol lapangan sikat mesin pemotong
  • China digawe R/C lawn mower rega murah kanggo didol, China remot kontrol remot mesin pemotong paling apik
  • Loncin 224CC 9HP mesin bensin multifungsi crawler RC kontrol mesin pemotong rumput

Ngalami kekuwatan lan efisiensi mesin pemotong remot kontrol paling apik kanggo awake dhewe lan deleng prabédan sing bisa ditindakake kanggo njaga kesehatan lan tampilan pekarangan. Kontak Vigorun Tech dina iki kanggo sinau luwih lengkap lan nggawe pesenan.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts