sasis robotika kontrol nirkabel China pabrik grosir rega paling apik kanggo didol

At Vigorun Tech, kita ngerti pentinge operasi tanpa gangguan. Mula, sasis robotika sing dikontrol nirkabel didhukung dening sistem baterei sing dipercaya lan kinerja dhuwur. Model standar dilengkapi baterei 24V 20Ah sing njamin kinerja optimal sajrone tugas sampeyan. Kajaba iku, desain cerdas kita ngidini pangguna nambah baterei ekstra kanthi gampang kanggo nyukupi panjaluk wektu operasi sing luwih suwe.

Penjualan panas pabrikan China pemasok kustomisasi dirancang anyar DIY nggedhekake fungsi 300kg kapasitas muat sasis robotika kontrol nirkabel sing terjangkau tuku online kanthi rega pabrik

Kanthi sasis robotika sing dikontrol nirkabel, sampeyan bisa ngatasi macem-macem tugas kanthi gampang. Sasis sing kuat nanging lincah iki cocog kanggo aplikasi kayata pengawasan, pengawasan, transportasi, lan liya-liyane. Sistem remot kontrol cerdas menehi kontrol sing tepat, ngidini pangguna bisa ngoperasikake mesin kanthi gampang lan akurat. Ngucapake pamit kanggo tenaga kerja manual lan mbukak kunci tingkat efisiensi anyar ing operasi sampeyan.

  • pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi DIY remot dilakokno sasis robot tuku blanja online saka China
  • platform robotik sing dikontrol radio China produsen pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol
  • pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi DIY radio kontrol tank chassis kit tuku blanja online saka China
  • sasis robotika kontrol nirkabel China pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol
  • pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi DIY remot kontrol sasis trek karet tuku blanja online saka China

Safety punika prioritas ndhuwur ing Vigorun Tech, lan sasis robotika sing dikontrol nirkabel ora ana sing istiméwa. Dilengkapi fitur safety canggih, kalebu deteksi alangan lan sistem mandheg darurat, kita prioritasake kesejahteraan operator lan wong sing ana. Tenang, kanthi sasis, sampeyan bisa fokus ing tugas kanthi tenang.

Dilengkapi HUB expansion fungsi, kang bisa ngontrol tambahan 4 saluran, iku bisa gampang ngontrol lan nggedhekake fungsi liyane dibutuhake dening pelanggan tanpa kawruh remot kontrol profesional.

modelRRB300RTC100RCATT660
Cara NyopirWheeledCrawlerWheeled
Tegangan / Daya24V / 350W * 424V / 500W * 248V / 1200W * 2
Max Payload300kg100kg660kg
baterei24v 20ah24v 20ah48V/20A * 2
ukuran1070 * 1035 * 430mm900 * 920 * 580mm1950 * 1500 * 800mm
bobot98kg113kg280kg

Sasis rantai remot kontrol lan pangkalan robot apik banget. Fuselage gedhe, lan papan sing dilindhungi kanggo pangembangan cukup.

Produk iki diowahi adhedhasar mesin pemotong rumput remot kontrol sing diwasa, produk sasis sing ekonomis. Ing basis saka sasis kita, sampeyan bisa bebas nambah modul fungsi liyane kanggo nggawe kendaraan anyar sing meets kabutuhan dhewe.

Kaya Posts