CE EPA Euro 5 mesin bensin daya kuat track karet nirkabel pemotong rumput

At Vigorun Tech, Prioritas utama kita yaiku safety pelanggan, lan pemotong rumput nirkabel trek karet sing kuat nggambarake. Kanthi ngaktifake remot kontrol lengkap, Remote-Controlled Lawn Mower ngilangake kabutuhan manual pushing, nemen ngurangi risiko kacilakan lan ciloko. Saiki, sampeyan bisa kanthi gampang nuntun mesin pemotong saka kadohan, njaga jarak sing aman saka bebaya sing potensial. Apa sing nyingkiri alangan sing didhelikake utawa maneuver ing terrain sing curam, pemangkas grumbulan njamin keamanan sampeyan sajrone proses pemotongan rumput.

Pabrik China CE EPA Zero Turn All-Terrain disesuaikan 48 V brushless motor track karet pemotong rumput nirkabel rega murah tuku langsung

Kajaba iku, teknologi canggih Mesin Pemotong Rumput sing Dikontrol Jauh njamin kontrol sing tepat lan kinerja sing optimal. Didhukung dening sistem paling canggih, mesin pemotong rumput sing dikontrol remot iki njamin pemotongan suket sing lancar lan efisien. Sensor sing paling canggih ndeteksi alangan lan nyetel dalan mesin pemotong kanthi tepat, nyegah tabrakan potensial lan mesthekake tugas sing lengkap saben wektu. Kajaba iku, CE EPA karet trek pemotong suket nirkabel kang awet lading mesthekake resik lan tepat ngethok, ngirimke sampurna sampurna sing bakal nggawe pekarangan meri tetanggan.

  • China digawe remot kontrol suket cutter rega murah for sale, Cina paling dilacak radio-kontrol pemotong rumput
  • mesin bensin siji-tombol wiwitan crawler kontrol radio nirkabel robot remot kontrol mesin pemotong
  • China digawe remot kontrol slope mower rega murah kanggo sale, Cina remot kontrol slope mower paling apik
  • CE EPA Euro 5 mesin bensin daya kuat track karet nirkabel pemotong rumput
  • China nggawe slope mower rega murah kanggo didol, kontrol remot semak semak paling apik ing China

Investasi ing Euro 5 mesin bensin trek karet pemotong suket nirkabel dina iki lan nikmati penak, presisi, lan daya tahan sing digawa menyang rutinitas perawatan pekarangan. Ucapake pamit kanggo dina-dina mowing pekarangan sing rumit - pemotong rumput remot kontrol ana ing kene kanggo ngowahi revolusi cara sampeyan njaga pekarangan.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts