Pemotong suket kontrol remot China rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio sing paling apik

Apa sampeyan wedi mbuwang jam ing srengenge sing panas, gelut karo mesin pemotong rumput sing abot? Ora katon luwih saka Vigorun TechInovasi paling anyar - mesin pemotong rumput sing dikontrol kanthi jarak jauh. Kanthi jarak nganti 200 meter, pemotong suket sing dikontrol remot nawakake cara sing aman lan trep kanggo njaga pekarangan nalika nyuda bebaya.

China memproduksi CE EPA Zero Turn All-Terrain disesuaikan 48 V brushless motor remote control pemotong rumput harga murah langsung tuku

At Vigorun Tech, prioritas utama kita yaiku safety pelanggan, lan mesin pemotong rumput sing dikontrol radio sing dilacak paling apik nggambarake. Kanthi ngaktifake remot kontrol lengkap, Remote-Controlled Lawn Mower ngilangake kabutuhan manual pushing, nemen ngurangi risiko kacilakan lan ciloko. Saiki, sampeyan bisa kanthi gampang nuntun mesin pemotong saka kadohan, njaga jarak sing aman saka bebaya sing potensial. Apa ngindhari alangan sing didhelikake utawa maneuver ing terrain sing curam, pemangkas grumbulan njamin keamanan sampeyan sajrone proses pemotongan rumput.

  • China digawe remot kontrol suket cutter rega murah for sale, Cina paling dilacak radio-kontrol pemotong rumput
  • mesin bensin siji-tombol wiwitan crawler kontrol radio nirkabel robot remot kontrol mesin pemotong
  • China digawe remot kontrol slope mower rega murah kanggo sale, Cina remot kontrol slope mower paling apik
  • CE EPA Euro 5 mesin bensin daya kuat track karet nirkabel pemotong rumput
  • China nggawe slope mower rega murah kanggo didol, kontrol remot semak semak paling apik ing China

Kauntungan utama pemotong suket sing dikontrol remot yaiku kepenak sing ora ana tandhingane. Kanthi sawetara kontrol sing gampang, sampeyan bisa kanthi gampang navigasi mesin pemotong ing sekitar halaman lan entuk pekarangan sing apik. Lungguh, santai, lan supaya mesin pemotong RC nindakake kerja keras kanggo sampeyan. Ora ana maneh nyurung utawa nyenyet punggung - Mesin Pemotong Rumput sing Dikontrol Remot nawakake pengalaman nglereni pekarangan sing ora repot.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts