kacepetan mesin bensin saka lelungan 6km/h ngirit wektu lan ngirit tenaga kerja mesin pemotong jarak jauh

Apa sampeyan kesel ngentekake pirang-pirang jam kanthi manual nyurung pemotong rumput sing abot ing pekarangan sing akeh? Ora katon maneh! Vigorun Tech seneng banget kanggo ngenalake mesin pemotong sing dikontrol jarak jauh lan hemat tenaga, sing dirancang kanggo nggawe rutinitas perawatan pekarangan kanthi gampang lan efisien.

Desain anyar China All-Terrain disesuaikan CE EPA Zero Turn 48V brushless motor kontrol jarak jauh mesin pemotong pabrik penjualan langsung

Salah sawijining fitur utama mesin bensin sing dikontrol jarak jauh yaiku sistem remot kontrol sing ramah pangguna. Sampeyan bisa kanthi gampang navigasi lan ngontrol mesin pemotong saka kadohan, ngidini sampeyan santai lan nikmati kepenak amarga kerja keras kanggo sampeyan. Iki ora mung ngirit wektu lan gaweyan nanging uga nambah safety kanthi ngilangi kebutuhan kanggo nyurung mesin pemotong kanthi fisik ing medan sing angel utawa ora rata.

  • mesin bensin brushless motor DC kacepetan mlaku 0 ~ 6Km/h remote dioperasikake mesin pemotong lereng curam
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol remot rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik ing China kanthi trek
  • kacepetan mesin bensin saka lelungan 6km/h ngirit wektu lan ngirit tenaga kerja mesin pemotong jarak jauh
  • China nggawe mesin pemotong remot kontrol rega murah kanggo didol, mesin pemotong remot kontrol paling apik kanggo bukit
  • baterei listrik hibrida 360 derajat rotasi RC pemotong suket

Vigorun Tech bangga banget kanggo ngirim produk kualitas sing cocog lan ngluwihi pangarepan pelanggan. Kacepetan lelungan 6km / h mesin pemotong sing dikontrol saka jarak adoh ora kajaba, amarga nggabungake teknologi canggih, kacepetan, lan kinerja sing unggul kanggo ngowahi pengalaman perawatan pekarangan.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts