mesin bensin 200 meter kontrol jarak adoh brushless motor DC tanpa kabel mesin pemotong

At Vigorun Tech, kita ngerti pentinge efisiensi lan ease nalika nerangake pangopènan pekarangan. Mesin pemotong sikat tanpa kabel mesin bensin canggih, dilengkapi fitur canggih, bakal ngowahi cara sampeyan ngurus pekarangan.

Pabrik China desain anyar disesuaikan CE EPA Zero Turn 48V brushless motor All-Terrain tanpa kabel sikat mesin pemotong rega murah kanggo didol

Mesin pemotong rumput sing dikontrol remot duwe motor tanpa sikat, sing ora mung nggawe ukurane kompak nanging uga ora mbutuhake penggantian sikat karbon. Teknologi canggih iki nyedhiyakake stabilitas sing ora cocog ing output voltase, njamin kinerja sing konsisten lan dipercaya. Kanthi umur lengkap, mesin pemotong sikat tanpa kabel kontrol jarak 200 meter njamin daya tahan lan umur dawa, ngirit dhuwit ing jangka panjang.

  • China digawe remot kontrol sikat mesin pemotong rega murah kanggo sale, paling apik remot kontrol remot cutter Cina
  • mesin bensin 200 meter kontrol jarak adoh brushless motor DC tanpa kabel mesin pemotong
  • China digawe pemotong suket rega murah kanggo didol, mesin pemotong bukit remot kontrol paling apik ing China
  • Sato konsumsi daya kurang brushless motor DC remot dilakokno lapangan lan sikat mower
  • China nggawe pemangkas suket rega murah kanggo didol, mesin pemotong remot kontrol paling apik kanggo bukit

Safety punika sakabehe wigati kanggo kita ing Vigorun Tech. Fitur remot kontrol ngidini sampeyan kanthi gampang maneuver mesin pemotong sikat tanpa kabel motor DC saka kadohan, nyuda resiko kacilakan. Seneng penak lan tentrem atine nalika sampeyan njaga pekarangan kanthi gampang.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts