kacepetan travel hibrida 0 ~ 6Km / h motor listrik mimpin multifungsi tanpa kabel pemangkas bush

Apa sampeyan kesel ngentekake jam ing srengenge sing panas, nyurung mesin pemotong rumput sing abot kanggo njaga latar mburi? Ora katon maneh! Vigorun Tech bangga kanggo saiki inovasi paling anyar ing teknologi care pekarangan - motor listrik mimpin multifunctional tanpo tali bush trimmer.

Motors tanpa sikat sing dianyari CE EPA Zero Turn All-Terrain cordless bush trimmer tuku online langsung saka China

Teknisi kita wis kanthi ati-ati ngrancang mesin pemotong rumput sing dikontrol remot kanthi bantalan sing ditingkatake, nyebabake gesekan sing sithik lan pemborosan energi sing minimal. Desain akale iki nggedhekake konversi energi, nerjemahake menyang nglereni suket efisien. Kanthi pemangkas grumbulan tanpa kabel hibrida, sampeyan bakal ngalami pengurangan sing signifikan nalika entuk asil sing sampurna.

  • Sato luwes mowing dhuwur 550mm nglereni jembaré suket cutter remot kontrol
  • China nggawe mesin pemotong robot nirkabel rega murah kanggo didol, mesin pemotong RC paling apik ing China
  • kacepetan travel hibrida 0 ~ 6Km / h motor listrik mimpin multifungsi tanpa kabel pemangkas bush
  • China nggawe mesin pemotong RC rega murah kanggo didol, mesin pemotong jarak jauh paling apik kanggo didol
  • 9HP Loncin 224cc mesin bensin traksi listrik motor travel RC mesin pemotong

Safety punika sakabehe wigati kanggo kita ing Vigorun Tech. Fitur remot kontrol ngidini sampeyan kanthi gampang maneuver kacepetan lelungan 0~6Km/h pemangkas semak tanpa kabel saka kadohan, nyuda resiko kacilakan. Seneng penak lan tentrem atine nalika sampeyan njaga pekarangan kanthi gampang.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts