China nggawe pemotong sikat tanpa kabel rega murah kanggo didol, mesin pemotong sikat robot paling apik ing China

At Vigorun Tech, kita mangertos pentinge njaga pekarangan sing resik lan apik, utamane nalika mangsa mangsa cedhak. Pramila kita bangga ngenalake pemotong sikat tanpa kabel, sing cocog banget kanggo ngresiki suket lan nyegah bebaya geni.

Pabrikan China nganyari paling laris Zero Turn CE EPA All-Terrain Affordable best robotic brush mower pabrik penjualan langsung

Kanthi teknologi remot kontrol sing canggih, sampeyan bisa kanthi gampang maneuver mesin pemotong saka kadohan. Apa sampeyan duwe pekarangan sing cukup gedhe utawa terrain sing angel, remot kontrol njamin presisi lan gampang digunakake. Kaslametan sampeyan minangka prioritas kita. Mesin pemotong sikat robot sing paling apik dilengkapi mekanisme keamanan sing dibangun, kalebu deteksi alangan lan mateni otomatis, njamin operasi tanpa kuwatir.

  • jembaré nglereni bensin 800mm kabeh terrain kontrol radio nirkabel crawler mower
  • China digawe remot kontrol sikat mesin pemotong rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope remot kontrol paling apik kanggo didol
  • mesin bensin kustomisasi werna brushless DC motor RC crawler lawn mower
  • China nggawe pemotong sikat tanpa kabel rega murah kanggo didol, mesin pemotong sikat robot paling apik ing China
  • mesin bensin rechargeable baterei kacepetan travel 6km/h remot kontrol crawler mower

kanthi Vigorun TechPemotong rerumput tanpa kabel, njaga pekarangan sing rapi lan nyegah bebaya geni ing mangsa ora luwih gampang. Teknologi canggih lan prasetya kanggo safety njamin kinerja sing luar biasa lan tentrem atine.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts