jembaré nglereni bensin 800mm kabeh terrain kontrol radio nirkabel crawler mower

Apa sampeyan kesel ngentekake pirang-pirang jam kanthi manual kanthi manual? Ora katon luwih saka Vigorun Tech's revolusioner bensin kontrol radio nirkabel mesin pemotong rumput crawler. Dirancang kanthi teknologi lan presisi sing mutakhir, mesin pemotong kita kasedhiya kanggo nggawe pengalaman pangopènan pekarangan luwih gampang lan luwih efisien tinimbang sadurunge.

Pabrikan China nganyari paling laris Zero Turn CE EPA All-Terrain Kontrol radio nirkabel sing terjangkau crawler mesin pemotong rumput pabrik penjualan langsung

At Vigorun Tech, kita mangertos pentinge njaga pekarangan sing resik lan apik, utamane nalika mangsa mangsa cedhak. Pramila kita bangga ngenalake mesin pemotong rumput crawler suket kontrol radio nirkabel 800mm, sing cocog banget kanggo ngresiki suket lan nyegah bebaya geni.

  • jembaré nglereni bensin 800mm kabeh terrain kontrol radio nirkabel crawler mower
  • China digawe remot kontrol sikat mesin pemotong rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope remot kontrol paling apik kanggo didol
  • mesin bensin kustomisasi werna brushless DC motor RC crawler lawn mower
  • China nggawe pemotong sikat tanpa kabel rega murah kanggo didol, mesin pemotong sikat robot paling apik ing China
  • mesin bensin rechargeable baterei kacepetan travel 6km/h remot kontrol crawler mower

Nalika cuaca adhem, suket lan godhong-godhongan garing dadi risiko kebakaran sing signifikan. Pemotong crawler gulma kontrol radio nirkabel kabeh terrain, dilengkapi fitur inovatif lan langkah-langkah keamanan sing canggih, njamin mbusak suket sing efektif lan nggawe firebreak. Kanthi kemampuan kanggo motong lan shred suket garing, iku irit nangani vegetasi, ninggalake konco alangi geni apik-maintained.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts