basis robot remot kontrol China pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol

Nggolek solusi sing dipercaya lan efisien kanggo aplikasi robotika seluler sampeyan? Ora katon maneh - Vigorun Tech ndadekke sampeyan negara-saka-saka-gambar basis robot remot kontrol, dirancang kanggo revolutionize donya robot karo kinerja unparalleled sawijining.

Pemasok pabrikan China paling populer 300kg kapasitas muat kustomisasi DIY nggedhekake fungsi daya listrik sing kuat remot kontrol basis robot rega paling apik kanggo didol

Safety uga pertimbangan Paramount ing Vigorun Tech. Sasis kita direkayasa kanthi teknologi panyegahan tabrakan sing canggih, kanggo mesthekake yen robot sampeyan ndeteksi lan ngindhari alangan potensial kanthi otomatis, nyilikake kacilakan lan karusakan sajrone operasi. Kajaba iku, basis robot remot kontrol dibangun nganggo bahan sing awet, njamin umur dawa sanajan ing kahanan kerja sing angel.

  • RC crawler chassis China pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol
  • pabrik penjualan langsung kustomisasi rega murah DIY sing dikontrol jarak jauh karet undercarriage tuku blanja online saka China
  • basis robot remot kontrol China pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol
  • pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi DIY trek nirkabel crawler chassis tuku blanja online saka China
  • remot kontrol trek crawler sasis China pabrik supplier grosir rega paling apik for sale

Kajaba iku, desain modular basis robot remot kontrol kita ngidini integrasi gampang karo macem-macem muatan lan aksesoris. Saka kamera lan sensor kanggo grippers lan manipulator, sampeyan bisa ngatur robot kanggo cocog karo syarat aplikasi tartamtu. Versatility iki mbukak kemungkinan tanpa watesan kanggo macem-macem industri, kalebu pengawasan, otomatisasi gudang, lan uga robot pendidikan.

Dilengkapi HUB expansion fungsi, kang bisa ngontrol tambahan 4 saluran, iku bisa gampang ngontrol lan nggedhekake fungsi liyane dibutuhake dening pelanggan tanpa kawruh remot kontrol profesional.

modelRRB300RTC100RCATT660
Cara NyopirWheeledCrawlerWheeled
Tegangan / Daya24V / 350W * 424V / 500W * 248V / 1200W * 2
Max Payload300kg100kg660kg
baterei24v 20ah24v 20ah48V/20A * 2
ukuran1070 * 1035 * 430mm900 * 920 * 580mm1950 * 1500 * 800mm
bobot98kg113kg280kg

Sasis rantai remot kontrol lan pangkalan robot apik banget. Fuselage gedhe, lan papan sing dilindhungi kanggo pangembangan cukup.

Produk iki diowahi adhedhasar mesin pemotong rumput remot kontrol sing diwasa, produk sasis sing ekonomis. Ing basis saka sasis kita, sampeyan bisa bebas nambah modul fungsi liyane kanggo nggawe kendaraan anyar sing meets kabutuhan dhewe.

Kaya Posts