kustomisasi penjualan langsung pabrik DIY sing dikontrol jarak jauh karet undercarriage tuku saka China

Nggolek solusi sing dipercaya lan efisien kanggo aplikasi robotika seluler sampeyan? Ora katon maneh - Vigorun Tech nggawa undercarriage trek karet sing dikontrol saka jarak jauh, sing dirancang kanggo ngrevolusi dunia robotika kanthi kinerja sing ora ana tandhingane.

Pemasok pabrikan China paling populer 300kg kapasitas muat kustomisasi DIY nggedhekake fungsi daya kuat listrik sing dikontrol jarak jauh karet track undercarriage rega paling apik kanggo didol

Saiki, ayo goleki kemampuan sing luar biasa saka undercarriage trek karet sing dikontrol saka jarak jauh. Kanthi Remote Control Wheeled Chassis ing inti, teknologi canggih iki nguatake robot kanggo navigasi terrains tantangan lan ngatasi alangan kanthi gampang. Apa lingkungan ruangan sing kasar utawa ruang njero ruangan sing sempit, sasis kita njamin kemampuan maneuver sing lancar lan akurat, nambah kinerja lan efisiensi sistem robotika sampeyan.

  • RC crawler chassis China pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol
  • pabrik penjualan langsung kustomisasi rega murah DIY sing dikontrol jarak jauh karet undercarriage tuku blanja online saka China
  • basis robot remot kontrol China pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol
  • pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi DIY trek nirkabel crawler chassis tuku blanja online saka China
  • remot kontrol trek crawler sasis China pabrik supplier grosir rega paling apik for sale

Ngluwihi mobilitas sing luar biasa, undercarriage trek karet sing dikontrol saka jarak jauh duwe akeh fitur inovatif. Sistem remot kontrol intuisi ngidini pangguna navigasi robot kanthi gampang, nyedhiyakake pengalaman sing ramah pangguna. Kanthi setelan kacepetan lan sensitivitas sing bisa dikustomisasi, sampeyan duwe kontrol lengkap babagan platform robot, adaptasi menyang tugas lan lingkungan tartamtu.

Dilengkapi HUB expansion fungsi, kang bisa ngontrol tambahan 4 saluran, iku bisa gampang ngontrol lan nggedhekake fungsi liyane dibutuhake dening pelanggan tanpa kawruh remot kontrol profesional.

modelRRB300RTC100RCATT660
Cara NyopirWheeledCrawlerWheeled
Tegangan / Daya24V / 350W * 424V / 500W * 248V / 1200W * 2
Max Payload300kg100kg660kg
baterei24v 20ah24v 20ah48V/20A * 2
ukuran1070 * 1035 * 430mm900 * 920 * 580mm1950 * 1500 * 800mm
bobot98kg113kg280kg

Sasis rantai remot kontrol lan pangkalan robot apik banget. Fuselage gedhe, lan papan sing dilindhungi kanggo pangembangan cukup.

Produk iki diowahi adhedhasar mesin pemotong rumput remot kontrol sing diwasa, produk sasis sing ekonomis. Ing basis saka sasis kita, sampeyan bisa bebas nambah modul fungsi liyane kanggo nggawe kendaraan anyar sing meets kabutuhan dhewe.

Kaya Posts