pabrik penjualan langsung kustomisasi rega murah DIY robot UGV sing dikontrol adoh tuku online saka China

Apa sampeyan nggoleki solusi remot kontrol sing dipercaya lan serba guna? Ora katon luwih saka Vigorun TechRobot UGV sing dikontrol saka jarak jauh. Kanthi teknologi canggih lan perhatian marang detail, produk iki mesthi ngluwihi pangarepan sampeyan.

Hot Sale China produsen kustomisasi DIY nggedhekake fungsi 300kg kapasitas loading listrik daya kuwat kontrol jarak jauh robot UGV tuku langsung karo rega paling

At Vigorun Tech, kita bangga bisa mrodhuksi sistem remot kontrol kualitas dhuwur, lan robot UGV kontrol adoh ora kajaba. Dirancang kanggo macem-macem aplikasi, produk serbaguna iki becik kanggo kendharaan tanpa awak sing dikontrol remot, kayata kendaraan transportasi, utawa bisa gampang diowahi kanggo tujuan tartamtu kayata nyemprotake kendaraan, bajak salju, utawa platform pariwara.

  • pabrik dodolan langsung kustomisasi rega murah DIY robot UGV sing dikontrol adoh tuku blanja online saka China
  • Kendaraan logistik sing dikontrol remot China produsen pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol
  • pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi DIY remot kontrol remot kontrol robot tank tuku blanja online saka China
  • Kendaraan transportasi robot sing dikontrol remot China produsen pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol
  • pabrik penjualan langsung kustomisasi rega murah DIY sasis crawler sing dikontrol jarak jauh tuku blanja online saka China

Salah sawijining fitur sing luar biasa saka sasis sing dilacak remot yaiku integrasi papan ekspansi fungsional. Tambahan sing luar biasa iki ngidini pangguna kanthi gampang ngontrol nganti papat sirkuit tambahan tanpa mbutuhake keahlian remot kontrol. Iki tegese sampeyan bisa kanthi gampang ngatur lan nggedhekake fungsi kendaraan kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu. Apa sampeyan butuh lampu ekstra, sensor tambahan, utawa aksesoris liyane, robot UGV sing dikontrol saka jarak jauh nawakake keluwesan sing dibutuhake.

Dilengkapi HUB expansion fungsi, kang bisa ngontrol tambahan 4 saluran, iku bisa gampang ngontrol lan nggedhekake fungsi liyane dibutuhake dening pelanggan tanpa kawruh remot kontrol profesional.

modelRRB300RTC100RCATT660
Cara NyopirWheeledCrawlerWheeled
Tegangan / Daya24V / 350W * 424V / 500W * 248V / 1200W * 2
Max Payload300kg100kg660kg
baterei24v 20ah24v 20ah48V/20A * 2
ukuran1070 * 1035 * 430mm900 * 920 * 580mm1950 * 1500 * 800mm
bobot98kg113kg280kg

Sasis rantai remot kontrol lan pangkalan robot apik banget. Fuselage gedhe, lan papan sing dilindhungi kanggo pangembangan cukup.

Produk iki diowahi adhedhasar mesin pemotong rumput remot kontrol sing diwasa, produk sasis sing ekonomis. Ing basis saka sasis kita, sampeyan bisa bebas nambah modul fungsi liyane kanggo nggawe kendaraan anyar sing meets kabutuhan dhewe.

Kaya Posts