teleoperated track rover basa China Produsèn pabrik supplier wholesaler rega paling apik for sale

Apa sampeyan kesel karo tenaga kerja manual lan golek cara sing luwih efisien lan trep kanggo ngatasi tugas ruangan? Ora katon luwih saka Vigorun TechBase rover trek teleoperated groundbreaking. Kanthi fitur canggih lan teknologi canggih, produk iki disetel kanggo ngowahi cara sampeyan nyedhaki pangopènan ruangan.

300kg kapasitas muatan listrik kustomisasi DIY nggedhekake fungsi terjangkau teleoperated track rover base tuku karo pabrik rega paling saka China

The Vigorun Tech teleoperated track rover basa Highly adaptasi kanggo macem-macem tugas. Apa sampeyan lagi ngethok rumput, ngangkut bahan, utawa ngatasi proyek ruangan liyane, mesin serbaguna iki bakal dadi kanca sing setia. Rampung masa depan kanthi integrasi fitur cerdas. Sistem sensor sing dibangun kanthi konsisten ngawasi paramèter operasional, njamin kinerja optimal lan umur dawa.

  • sasis trek karet nirkabel China produsen pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol
  • pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi DIY remot kontrol karet dilacak sasis undercarriage tuku blanja online saka China
  • teleoperated track rover basa China Produsèn pabrik supplier wholesaler rega paling apik for sale
  • pabrik dodolan langsung kustomisasi rega murah DIY sing dikontrol jarak jauh sing dilacak tuku blanja online saka China
  • Remot dilakokno robot tank chassis kit China pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol

kanthi Vigorun Tech'S teleoperated track rover basa, pangopènan ruangan wis tau wis luwih gampang. Ucapake pamit kanggo tenaga kerja manual lan salam kanggo efisiensi, penak, lan asil sing luar biasa. Gabung karo revolusi lan gunakake kekuwatan teknologi canggih saiki!

Dilengkapi HUB expansion fungsi, kang bisa ngontrol tambahan 4 saluran, iku bisa gampang ngontrol lan nggedhekake fungsi liyane dibutuhake dening pelanggan tanpa kawruh remot kontrol profesional.

modelRRB300RTC100RCATT660
Cara NyopirWheeledCrawlerWheeled
Tegangan / Daya24V / 350W * 424V / 500W * 248V / 1200W * 2
Max Payload300kg100kg660kg
baterei24v 20ah24v 20ah48V/20A * 2
ukuran1070 * 1035 * 430mm900 * 920 * 580mm1950 * 1500 * 800mm
bobot98kg113kg280kg

Sasis rantai remot kontrol lan pangkalan robot apik banget. Fuselage gedhe, lan papan sing dilindhungi kanggo pangembangan cukup.

Produk iki diowahi adhedhasar mesin pemotong rumput remot kontrol sing diwasa, produk sasis sing ekonomis. Ing basis saka sasis kita, sampeyan bisa bebas nambah modul fungsi liyane kanggo nggawe kendaraan anyar sing meets kabutuhan dhewe.

Kaya Posts