pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi sasis robot sing dikontrol remot tuku online saka China

Apa sampeyan nggoleki sasis remot kontrol sing bisa dipercaya lan serba guna kanggo proyek robot sampeyan? Ora katon luwih saka Vigorun Techkreasi mutakhir! Sasis robot sing dikontrol remot, dirancang lan direkayasa kanthi inovatif, nawakake platform sing luar biasa kanggo kemungkinan tanpa wates ing jagad robotika.

Kustomisasi Desain Anyar DIY 300kg kapasitas muat listrik populer fungsi ngembangake sasis robot sing dikontrol jarak jauh pabrik China online kanggo didol

Sing mbedakake sasis robot sing dikontrol remot karo liyane ing pasar yaiku kemampuan adaptasi lan kompatibilitas sing luar biasa. Iki minangka host sing sampurna kanggo kustomisasi lan pangembangan sekunder. Sampeyan duwe kabebasan kanggo nambah lan nggabungake modul lan komponen tambahan kanggo ngatur mesin kanthi tepat kanggo syarat unik sampeyan. Kemungkinan ora telas, mung diwatesi dening imajinasi sampeyan.

  • pabrik penjualan langsung kustomisasi rega murah DIY remot kontrol platform robotika tuku blanja online saka China
  • sasis crawler tanpa kabel China pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol
  • pabrik penjualan langsung kustomisasi rega murah DIY sasis robot sing dikontrol remot tuku blanja online saka China
  • remote dilakokno basis robot dilacak China pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo Advertisement
  • pabrik penjualan langsung kustomisasi rega murah DIY robot UGV sing dikontrol nirkabel tuku blanja online saka China

Sasis robot sing dikontrol remot iki, sing dikenal minangka "sasis sing dilacak remot", ngidini sampeyan njelajah fungsi lan aplikasi anyar. Apa sampeyan pengin nggawe robot pengawasan, kendaraan eksplorasi keliling, utawa lengen robot kontrol remot, sasis kita ndhukung lan nglengkapi visi sampeyan kanthi gampang.

Dilengkapi HUB expansion fungsi, kang bisa ngontrol tambahan 4 saluran, iku bisa gampang ngontrol lan nggedhekake fungsi liyane dibutuhake dening pelanggan tanpa kawruh remot kontrol profesional.

modelRRB300RTC100RCATT660
Cara NyopirWheeledCrawlerWheeled
Tegangan / Daya24V / 350W * 424V / 500W * 248V / 1200W * 2
Max Payload300kg100kg660kg
baterei24v 20ah24v 20ah48V/20A * 2
ukuran1070 * 1035 * 430mm900 * 920 * 580mm1950 * 1500 * 800mm
bobot98kg113kg280kg

Sasis rantai remot kontrol lan pangkalan robot apik banget. Fuselage gedhe, lan papan sing dilindhungi kanggo pangembangan cukup.

Produk iki diowahi adhedhasar mesin pemotong rumput remot kontrol sing diwasa, produk sasis sing ekonomis. Ing basis saka sasis kita, sampeyan bisa bebas nambah modul fungsi liyane kanggo nggawe kendaraan anyar sing meets kabutuhan dhewe.

Kaya Posts