eleoperated RC tank trek China pabrik supplier grosir rega paling apik for sale

Nggolek kanggo navigasi terrains tantangan effortlessly? Perlu solusi sing dipercaya lan serba guna kanggo tugas sing abot? Ora katon luwih saka Vigorun TechInovasi paling anyar - trek tank RC teleoperated. Dibangun ing dhasar mesin pemotong rumput sing dikontrol remot sing diakoni, sasis ekonomi iki nawakake macem-macem fitur, dadi pilihan sing cocog kanggo para penggemar robotika lan sing golek solusi sing kompetitif nanging terjangkau.

2023 Desain anyar kustomisasi populer DIY 300kg kapasitas muat listrik fungsi nggedhekake eleoperated RC tank trek karo kualitas dhuwur pabrik pabrik China

At Vigorun Tech, kita ngerti kabutuhan produk sing bisa adaptasi karo macem-macem aplikasi. Pramila trek tank RC teleoperated kita dirancang kanthi dipikirake kanthi versatility. Versi modifikasi saka mesin pemotong rumput sing dikontrol remot sing diwasa iki nahan kabeh fitur sing luar biasa saka leluhur nalika nggabungake dandan kanggo njamin kinerja sing optimal ing macem-macem lingkungan lan tugas.

  • sasis dilacak karet sing dikontrol remot China pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol
  • pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi DIY crawler nirkabel dilacak pigura sasis tuku blanja online saka China
  • remot kontrol karet dilacak sasis undercarriage China pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo Advertisement
  • pabrik penjualan langsung kustomisasi rega murah DIY kontrol radio nirkabel remote control tank robot tuku blanja online saka China
  • teleoperated RC tank trek China pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo Advertisement

Njupuk kauntungan saka kemungkinan limitless ana dening teleoperated trek tank RC saka Vigorun Tech. Revolusi usaha robot sampeyan saiki!

Dilengkapi HUB expansion fungsi, kang bisa ngontrol tambahan 4 saluran, iku bisa gampang ngontrol lan nggedhekake fungsi liyane dibutuhake dening pelanggan tanpa kawruh remot kontrol profesional.

modelRRB300RTC100RCATT660
Cara NyopirWheeledCrawlerWheeled
Tegangan / Daya24V / 350W * 424V / 500W * 248V / 1200W * 2
Max Payload300kg100kg660kg
baterei24v 20ah24v 20ah48V/20A * 2
ukuran1070 * 1035 * 430mm900 * 920 * 580mm1950 * 1500 * 800mm
bobot98kg113kg280kg

Sasis rantai remot kontrol lan pangkalan robot apik banget. Fuselage gedhe, lan papan sing dilindhungi kanggo pangembangan cukup.

Produk iki diowahi adhedhasar mesin pemotong rumput remot kontrol sing diwasa, produk sasis sing ekonomis. Ing basis saka sasis kita, sampeyan bisa bebas nambah modul fungsi liyane kanggo nggawe kendaraan anyar sing meets kabutuhan dhewe.

Kaya Posts