pabrik penjualan langsung kustomisasi beras DIY remot dioperasikake platform robotika tuku online saka China

Apa sampeyan nggoleki solusi serbaguna lan larang regane kanggo kabutuhan remot kontrol? Ora katon luwih saka Vigorun Techplatform robotika sing dioperasikake jarak jauh. Produk inovatif iki minangka versi modifikasi saka mesin pemotong rumput remot kontrol sing sukses, dadi pilihan sing ekonomis kanggo macem-macem aplikasi. Kanthi keluwesan kanggo kustomisasi, ngidini para pelanggan nyesuaikake kabutuhan lan kapentingan tartamtu. Ayo goleki fitur lan mupangat saka Chassis Tracked Remote Control.

2023 Produsen China anyar Desain kustomisasi populer DIY fungsi nggedhekake listrik 300kg kapasitas muat terjangkau platform robotika sing dioperasikake remot kanthi kualitas dhuwur kanggo didol


Platform robotika sing dioperasikake kanthi jarak jauh dening Vigorun Tech minangka produk mutakhir sing dirancang kanggo nyukupi panjaluk saka macem-macem industri. Apa sampeyan hobi, peneliti, utawa profesional, sasis serbaguna iki bisa gampang diadaptasi kanggo cocog karo kabutuhan sampeyan. Kanthi konstruksi sing kuat lan teknologi canggih, nawakake kinerja lan daya tahan sing luar biasa.

  • pabrik dodolan langsung kustomisasi rega murah DIY kit sasis tank sing dikontrol jarak jauh tuku blanja online saka China
  • transportasi trek karet kontrol remot China pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo Advertisement
  • pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi DIY remot dilakokno platform robotika tuku blanja online saka China
  • kit chassis tank kontrol radio nirkabel China pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol
  • pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi robot tank nirkabel DIY tuku blanja online saka China

Kesimpulane, Vigorun TechBasis robot nirkabel minangka solusi serbaguna lan biaya-efektif kanggo macem-macem aplikasi. Kanthi daya adaptasi, daya tahan, lan teknologi Remote Control Tracked Chassis, produk iki nawakake kinerja lan linuwih sing luar biasa. Apa sampeyan hobi, peneliti, utawa profesional, sasis iki bisa disesuaikan supaya cocog karo kabutuhan lan kapentingan sampeyan. Percaya Vigorun Tech kanggo kabeh syarat remot kontrol, lan nemu penak lan efisiensi platform robotika sing dioperasikake adoh.

Dilengkapi HUB expansion fungsi, kang bisa ngontrol tambahan 4 saluran, iku bisa gampang ngontrol lan nggedhekake fungsi liyane dibutuhake dening pelanggan tanpa kawruh remot kontrol profesional.

modelRRB300RTC100RCATT660
Cara NyopirWheeledCrawlerWheeled
Tegangan / Daya24V / 350W * 424V / 500W * 248V / 1200W * 2
Max Payload300kg100kg660kg
baterei24v 20ah24v 20ah48V/20A * 2
ukuran1070 * 1035 * 430mm900 * 920 * 580mm1950 * 1500 * 800mm
bobot98kg113kg280kg

Sasis rantai remot kontrol lan pangkalan robot apik banget. Fuselage gedhe, lan papan sing dilindhungi kanggo pangembangan cukup.

Produk iki diowahi adhedhasar mesin pemotong rumput remot kontrol sing diwasa, produk sasis sing ekonomis. Ing basis saka sasis kita, sampeyan bisa bebas nambah modul fungsi liyane kanggo nggawe kendaraan anyar sing meets kabutuhan dhewe.

Kaya Posts