pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi DIY kit sasis tank sing dikontrol adoh tuku saka China

The remot kontrol tank chassis kit dening Vigorun Tech minangka produk mutakhir sing dirancang kanggo nyukupi panjaluk saka macem-macem industri. Apa sampeyan hobi, peneliti, utawa profesional, sasis serbaguna iki bisa gampang diadaptasi kanggo cocog karo kabutuhan sampeyan. Kanthi konstruksi sing kuat lan teknologi canggih, nawakake kinerja lan daya tahan sing luar biasa.

2023 Produsen China Desain anyar kustomisasi populer DIY fungsi nggedhekake listrik 300kg kapasitas muat kit sasis tank sing bisa dikontrol kanthi jarak jauh kanthi kualitas dhuwur kanggo didol

Remote Control Tracked Chassis dilengkapi teknologi kit sasis tank sing dikontrol kanthi jarak jauh, sing njamin kontrol lan kemampuan maneuver sing tepat. Kanthi fitur remot kontrol, pangguna bisa gampang navigasi sasis liwat terrains tantangan, spasi nyenyet, utawa malah lumahing ora rata. Iki nggawe pilihan sing cocog kanggo para penggemar ruangan, peneliti, lan profesional sing mbutuhake mobilitas sing dipercaya lan efisien.

  • pabrik dodolan langsung kustomisasi rega murah DIY kit sasis tank sing dikontrol jarak jauh tuku blanja online saka China
  • transportasi trek karet kontrol remot China pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo Advertisement
  • pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi DIY remot dilakokno platform robotika tuku blanja online saka China
  • kit chassis tank kontrol radio nirkabel China pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol
  • pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi robot tank nirkabel DIY tuku blanja online saka China

Vigorun Tech bangga nyedhiyakake layanan pelanggan sing luar biasa. We ngerti sing saben customer wis syarat unik, lan kita setya bantuan sampeyan nemokake solusi sampurna. Tim ahli kita kasedhiya kanggo menehi tuntunan lan dhukungan sajrone proses kustomisasi, kanggo mesthekake yen sampeyan entuk paling akeh saka kit sasis tank sing dikontrol saka jarak jauh.

Dilengkapi HUB expansion fungsi, kang bisa ngontrol tambahan 4 saluran, iku bisa gampang ngontrol lan nggedhekake fungsi liyane dibutuhake dening pelanggan tanpa kawruh remot kontrol profesional.

modelRRB300RTC100RCATT660
Cara NyopirWheeledCrawlerWheeled
Tegangan / Daya24V / 350W * 424V / 500W * 248V / 1200W * 2
Max Payload300kg100kg660kg
baterei24v 20ah24v 20ah48V/20A * 2
ukuran1070 * 1035 * 430mm900 * 920 * 580mm1950 * 1500 * 800mm
bobot98kg113kg280kg

Sasis rantai remot kontrol lan pangkalan robot apik banget. Fuselage gedhe, lan papan sing dilindhungi kanggo pangembangan cukup.

Produk iki diowahi adhedhasar mesin pemotong rumput remot kontrol sing diwasa, produk sasis sing ekonomis. Ing basis saka sasis kita, sampeyan bisa bebas nambah modul fungsi liyane kanggo nggawe kendaraan anyar sing meets kabutuhan dhewe.

Kaya Posts