kit sasis tank robot sing dikontrol kanthi jarak jauh China pabrikan pabrik supplier rega paling apik kanggo didol

Sing mbedakake kit sasis tank robot sing dikontrol kanthi jarak jauh yaiku nggunakake pengontrol motor mlaku diwasa sing padha sing ditemokake ing mesin pemotong rumput sing dikontrol remot sing misuwur. Iki njamin reaksi sing responsif lan cepet, ngidini kontrol sing tepat sanajan ing lingkungan sing tantangan. Dilengkapi chip cerdas, nduweni kemampuan kanggo ndeteksi arus lan pemanasan kanggo njamin kinerja sing stabil lan dipercaya ing saindhenging taun.

Kustomisasi listrik DIY nggedhekake fungsi 300kg kapasitas muat kit sasis tank robot sing dikontrol kanthi jarak jauh tuku online saka China

Kanthi kit sasis tank robot sing dikontrol adoh, sampeyan bisa kanthi yakin nelukake macem-macem aplikasi. Desain sing kasar lan motor sing kuat ngidini kanggo ngliwati terrain sing ora rata, kalebu kerikil, pasir, lan malah lumahing lendhut. Stabilitas sing luar biasa njamin transportasi barang abot sing aman, dadi pilihan sing cocog kanggo industri kayata konstruksi, pertanian, lan logistik.

  • pabrik penjualan langsung kustomisasi rega murah DIY sistem trek robot sing dikontrol nirkabel tuku blanja online saka China
  • platform robot sing dilacak tanpa kabel China produsen pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol
  • pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi DIY tanpa kabel dilacak robot RC tank chassis tuku blanja online saka China
  • kit sasis tank robot sing dikontrol kanthi jarak jauh China pabrikan pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol
  • pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi DIY teleoperated robot transportasi kendaraan tuku blanja online saka China

Kesimpulane, Vigorun Tech's mbatalake kontrol robot tank sasis kit punika game-changer nalika nerangake aplikasi heavy-tugas. Sifat responsif, kacepetan reaksi cepet, lan chip cerdas sing dibangun ing njamin operasi sing efisien. Penggabungan pengontrol motor mlaku sing wis mantep njamin kinerja sing optimal, dene fitur wiwitan sing lancar ngilangake obahe jerky. Kanthi teknologi canggih iki ing pucuk driji, sampeyan bisa kanthi gampang ngatasi tugas apa wae kanthi presisi lan gampang.

Dilengkapi HUB expansion fungsi, kang bisa ngontrol tambahan 4 saluran, iku bisa gampang ngontrol lan nggedhekake fungsi liyane dibutuhake dening pelanggan tanpa kawruh remot kontrol profesional.

modelRRB300RTC100RCATT660
Cara NyopirWheeledCrawlerWheeled
Tegangan / Daya24V / 350W * 424V / 500W * 248V / 1200W * 2
Max Payload300kg100kg660kg
baterei24v 20ah24v 20ah48V/20A * 2
ukuran1070 * 1035 * 430mm900 * 920 * 580mm1950 * 1500 * 800mm
bobot98kg113kg280kg

Sasis rantai remot kontrol lan pangkalan robot apik banget. Fuselage gedhe, lan papan sing dilindhungi kanggo pangembangan cukup.

Produk iki diowahi adhedhasar mesin pemotong rumput remot kontrol sing diwasa, produk sasis sing ekonomis. Ing basis saka sasis kita, sampeyan bisa bebas nambah modul fungsi liyane kanggo nggawe kendaraan anyar sing meets kabutuhan dhewe.

Kaya Posts