pabrik kustomisasi rega murah DIY remot kontrol remot kontrol robot tank tuku saka China

Apa sampeyan kepincut karo kemajuan ing kendaraan tanpa awak sing dikontrol remot? Apa sampeyan pengin entuk pengalaman langsung lan wawasan sing luwih jero babagan teknologi canggih iki? Ora katon maneh! Vigorun Tech bangga presents inovasi paling anyar - tank robot remot kontrol remot kontrol.

China digawe rega murah kustomisasi listrik nggedhekake fungsi 300kg kapasitas loading tank robot remote kontrol remote kontrol karo kualitas paling apik kanggo dodolan

Dirancang kanthi versatility ing pikiran, tank robot remot kontrol remot kontrol kompatibel karo sawetara saka sudhut aplikasi. Saka tugas pertanian lan proyek konstruksi nganti misi telusuran lan nylametake, sasis sing dilacak sing dikontrol remot iki bisa adaptasi karo macem-macem kabutuhan industri. Konstruksi sing kuwat lan kinerja sing kuat njamin bisa tahan kahanan sing paling angel lan ngasilake asil sing luar biasa saben wektu.

  • pabrik dodolan langsung kustomisasi rega murah DIY transportasi trek karet tanpa kabel tuku blanja online saka China
  • basis robot sing dilacak teleoperated China produsen pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol
  • pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi DIY remot kontrol remot kontrol robot tank tuku blanja online saka China
  • sasis track nirkabel China produsen pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol
  • pabrik penjualan langsung kustomisasi rega murah DIY RC platform trek karet tuku blanja online saka China

Nalika nerangake njelajah jagad kendharaan tanpa awak sing dikontrol remot, ora ana cara sing luwih apik kanggo entuk pangerten sing komprehensif tinimbang liwat pengalaman langsung. Kanthi ngoperasikake tank robot remot kontrol remot kontrol, sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo nyekseni langsung kemampuan lan potensial teknologi inovatif iki.

Dilengkapi HUB expansion fungsi, kang bisa ngontrol tambahan 4 saluran, iku bisa gampang ngontrol lan nggedhekake fungsi liyane dibutuhake dening pelanggan tanpa kawruh remot kontrol profesional.

modelRRB300RTC100RCATT660
Cara NyopirWheeledCrawlerWheeled
Tegangan / Daya24V / 350W * 424V / 500W * 248V / 1200W * 2
Max Payload300kg100kg660kg
baterei24v 20ah24v 20ah48V/20A * 2
ukuran1070 * 1035 * 430mm900 * 920 * 580mm1950 * 1500 * 800mm
bobot98kg113kg280kg

Sasis rantai remot kontrol lan pangkalan robot apik banget. Fuselage gedhe, lan papan sing dilindhungi kanggo pangembangan cukup.

Produk iki diowahi adhedhasar mesin pemotong rumput remot kontrol sing diwasa, produk sasis sing ekonomis. Ing basis saka sasis kita, sampeyan bisa bebas nambah modul fungsi liyane kanggo nggawe kendaraan anyar sing meets kabutuhan dhewe.

Kaya Posts