pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi DIY tanpa kabel karet trek transportasi tuku saka China

Salah sawijining fitur sing paling menonjol saka transportasi trek karet tanpa kabel yaiku trek sing ambane 15cm, sing nggawe sampurna kanggo ngatasi medan sing lendhut, kasar, lan curam. Apa sampeyan navigasi liwat lapangan sing lendhut utawa ngliwati lanskap sing ora rata, trek sing amba ing Sasis Dilacak sing Dikontrol Jauh nyedhiyakake stabilitas lan traksi sing ora ana tandhingane, njamin gerakan sing lancar lan efisien sanajan ing lingkungan kerja sing paling nuntut.

China nggawe rega murah kustomisasi listrik nggedhekake fungsi 300kg kapasitas muat transportasi trek karet tanpa kabel kanthi kualitas paling apik kanggo dodolan

Dirancang karo versatility ing atine, transportasi trek karet tanpa kabel kompatibel karo sawetara saka sudhut aplikasi. Saka tugas pertanian lan proyek konstruksi nganti misi telusuran lan nylametake, sasis sing dilacak sing dikontrol remot iki bisa adaptasi karo macem-macem kabutuhan industri. Konstruksi sing kuwat lan kinerja sing kuat njamin bisa tahan kahanan sing paling angel lan ngasilake asil sing luar biasa saben wektu.

  • pabrik dodolan langsung kustomisasi rega murah DIY transportasi trek karet tanpa kabel tuku blanja online saka China
  • basis robot sing dilacak teleoperated China produsen pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol
  • pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi DIY remot kontrol remot kontrol robot tank tuku blanja online saka China
  • sasis track nirkabel China produsen pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol
  • pabrik penjualan langsung kustomisasi rega murah DIY RC platform trek karet tuku blanja online saka China

Elinga, masa depan kendaraan tanpa awak ana ing kene, lan Vigorun Tech ana ing ngarep inovasi. Ngalami transportasi trek karet tanpa kabel lan nemtokake maneh apa sing bisa ditindakake ing jagad teknologi sing dikontrol remot.

Dilengkapi HUB expansion fungsi, kang bisa ngontrol tambahan 4 saluran, iku bisa gampang ngontrol lan nggedhekake fungsi liyane dibutuhake dening pelanggan tanpa kawruh remot kontrol profesional.

modelRRB300RTC100RCATT660
Cara NyopirWheeledCrawlerWheeled
Tegangan / Daya24V / 350W * 424V / 500W * 248V / 1200W * 2
Max Payload300kg100kg660kg
baterei24v 20ah24v 20ah48V/20A * 2
ukuran1070 * 1035 * 430mm900 * 920 * 580mm1950 * 1500 * 800mm
bobot98kg113kg280kg

Sasis rantai remot kontrol lan pangkalan robot apik banget. Fuselage gedhe, lan papan sing dilindhungi kanggo pangembangan cukup.

Produk iki diowahi adhedhasar mesin pemotong rumput remot kontrol sing diwasa, produk sasis sing ekonomis. Ing basis saka sasis kita, sampeyan bisa bebas nambah modul fungsi liyane kanggo nggawe kendaraan anyar sing meets kabutuhan dhewe.

Kaya Posts