kustomisasi rega murah pabrik DIY kit sasis tank robot sing dikontrol adoh tuku online saka China

Apa sampeyan nggoleki solusi sing serbaguna lan efisien kanggo operasi sing dikontrol remot? Ora katon luwih saka Vigorun TechKit sasis tank robot remot kontrol sing canggih. Dirancang kanggo nyukupi panjaluk macem-macem industri, produk inovatif iki nawakake macem-macem fitur sing bakal ningkatake operasi sampeyan menyang tingkat sabanjure.

Pemasok listrik China sing dirancang anyar rega murah kustomisasi daya sing kuat nggedhekake fungsi 300kg kapasitas muat sing dikontrol jarak jauh robot tank chassis kit kualitas paling apik saka pabrik penjualan langsung

Salah siji fitur standout kit sasis tank robot remot kontrol yaiku sistem remot kontrol sing canggih. Kontrol remot nirkabel nyedhiyakake pandhu arah sing akurat lan intuisi, nawakake operator kontrol lengkap ing sasis. Iki ngidini operasi gampang ing jarak sing cukup, njamin safety operator lan nambah produktivitas.

  • remot kontrol dilacak platform robot China Produsèn pabrik supplier wholesaler rega paling apik for sale
  • pabrik penjualan langsung kustomisasi rega murah DIY kit sasis tank robot sing dikontrol jarak jauh tuku blanja online saka China
  • remot kontrol robot tank chassis kit China pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol
  • pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi DIY teleoperated remote control robot tank tuku blanja online saka China
  • tank robot remot kontrol remot kontrol China pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol

Kesimpulane, Vigorun Tech's Remote-Controlled Wheeled Chassis punika game-changer kanggo operasi remot kontrol. Kanthi daya baterei sing murni, kapasitas baterei sing bisa ditambahi, lan kemampuan maneuver sing luar biasa, produk iki minangka solusi sing bisa dipercaya lan efisien kanggo macem-macem industri. Jelajahi kemungkinan kit sasis tank robot remot kontrol lan alami masa depan teknologi sing dikontrol remot karo Vigorun Tech.

Dilengkapi HUB expansion fungsi, kang bisa ngontrol tambahan 4 saluran, iku bisa gampang ngontrol lan nggedhekake fungsi liyane dibutuhake dening pelanggan tanpa kawruh remot kontrol profesional.

modelRRB300RTC100RCATT660
Cara NyopirWheeledCrawlerWheeled
Tegangan / Daya24V / 350W * 424V / 500W * 248V / 1200W * 2
Max Payload300kg100kg660kg
baterei24v 20ah24v 20ah48V/20A * 2
ukuran1070 * 1035 * 430mm900 * 920 * 580mm1950 * 1500 * 800mm
bobot98kg113kg280kg

Sasis rantai remot kontrol lan pangkalan robot apik banget. Fuselage gedhe, lan papan sing dilindhungi kanggo pangembangan cukup.

Produk iki diowahi adhedhasar mesin pemotong rumput remot kontrol sing diwasa, produk sasis sing ekonomis. Ing basis saka sasis kita, sampeyan bisa bebas nambah modul fungsi liyane kanggo nggawe kendaraan anyar sing meets kabutuhan dhewe.

Kaya Posts