pabrik kustomisasi dodolan langsung DIY remot dilakokno platform trek karet tuku online saka China

Nggolek nggawe mesin selaras dhewe? Ora katon luwih saka Vigorun Tech's remot-kontrol dilacak sasis, utawa remot dilakokno platform trek karet. Kanthi desain sing ramping lan platform serbaguna, produk iki cocog kanggo wong-wong sing ngupaya kesederhanaan, estetika, lan kemungkinan kustomisasi tanpa wates.

Pemasok pabrikan China, kustomisasi rega murah, nggedhekake fungsi dirancang anyar kapasitas muatan listrik 300kg daya sing kuat, platform trek karet sing dioperasikake jarak jauh, kualitas paling apik kanggo didol

Piandel sejati saka platform trek karet sing dioperasikake kanthi jarak jauh yaiku kemampuan adaptasi. Platform fleksibel iki ngidini sampeyan nggabungake modul fungsional liyane kanthi gampang, supaya sampeyan bisa ngembangake mesin anyar sing cocog karo kabutuhan tartamtu. Apa sampeyan pengin mbangun kendaraan robot, sistem pengawasan, utawa rover eksplorasi, kemungkinan meh ora ana watesan karo sasis sing dilacak kanthi remot.

  • pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi DIY RC UGV sasis tuku blanja online saka China
  • platform trek karet kontrol radio nirkabel China pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol
  • pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi DIY remot dilakokno platform trek karet tuku blanja online saka China
  • kit chassis tank robot kontrol remot China pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol
  • pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi DIY nirkabel kontrol radio logistik kendaraan tuku blanja online saka China

Sasis sing dilacak sing dikontrol remot nyedhiyakake dhasar sing kuat kanggo mesin khusus sampeyan. Konstruksi sing kuat njamin daya tahan lan linuwih, sanajan ing medan sing angel. Kanthi daya tarik sing kuat lan kemampuan maneuver sing luar biasa, platform trek karet sing dioperasikake kanthi remot bisa ngatasi macem-macem alangan, dadi pilihan sing cocog kanggo aplikasi ruangan.

Dilengkapi HUB expansion fungsi, kang bisa ngontrol tambahan 4 saluran, iku bisa gampang ngontrol lan nggedhekake fungsi liyane dibutuhake dening pelanggan tanpa kawruh remot kontrol profesional.

modelRRB300RTC100RCATT660
Cara NyopirWheeledCrawlerWheeled
Tegangan / Daya24V / 350W * 424V / 500W * 248V / 1200W * 2
Max Payload300kg100kg660kg
baterei24v 20ah24v 20ah48V/20A * 2
ukuran1070 * 1035 * 430mm900 * 920 * 580mm1950 * 1500 * 800mm
bobot98kg113kg280kg

Sasis rantai remot kontrol lan pangkalan robot apik banget. Fuselage gedhe, lan papan sing dilindhungi kanggo pangembangan cukup.

Produk iki diowahi adhedhasar mesin pemotong rumput remot kontrol sing diwasa, produk sasis sing ekonomis. Ing basis saka sasis kita, sampeyan bisa bebas nambah modul fungsi liyane kanggo nggawe kendaraan anyar sing meets kabutuhan dhewe.

Kaya Posts