Loncin engine self propelled brushless lumampah motor remot kontrol dilacak mesin pemotong

Apa sampeyan kesel ngentekake pirang-pirang jam mowing pekarangan? Ora katon luwih saka Vigorun Tech's inovasi paling anyar - mesin Loncin remot kontrol dilacak mower. Kanthi desain sing canggih lan fitur sing nyengsemake, produk iki disetel kanggo ngowahi rutinitas perawatan pekarangan.

Paling Bakul 2023: Mesin Bensin Kustomisasi Terjangkau Kabeh Medan Dilacak Zero Turn remote control mesin pemotong sing dilacak kanggo Didol ing China

At Vigorun Tech, kita darmabakti kanggo nggawe solusi inovatif kanggo tugas saben dinten. Mesin pemotong rumput sing dikontrol kanthi jarak jauh, uga dikenal minangka mesin pemotong sing dilacak remot kontrol mandiri, nggabungake teknologi canggih kanthi desain sing ramah pangguna kanggo menehi pengalaman motong tanpa repot.

  • Loncin engine self propelled brushless lumampah motor remot kontrol dilacak mesin pemotong
  • China digawe remot kontrol sikat cutter rega murah kanggo sale, Cina remot kontrol slope mower paling apik
  • 9HP 16HP mesin bensin self-charging powered remote control tracked brush mower
  • China nggawe mesin pemotong sikat remot kontrol rega murah, mesin pemotong remot kontrol paling apik ing China
  • bensin landhep mowing glathi nglereni jembaré 800mm remot kontrol suket trimmer

Salah siji fitur standout saka brushless lumampah motor remot kontrol dilacak mower punika popularitas ing Eropah lan Amerika minangka wheel mower rumput. Produk iki diakoni kanthi akeh amarga kinerja lan efisiensi sing luar biasa, dadi pilihan utama ing antarane sing duwe omah. Nampilake kacepetan paling dhuwur 6km/jam, ngidini pemotongan sing cepet lan efisien, kanthi kacepetan paling ora 1620㎡ saben jam. Iki ndadekake utamané cocok kanggo pekarangan gedhe, mesthekake yen sampeyan bisa njaga pekarangan ing wektu cendhak.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts