China nggawe pemotong rumput blumbang rega murah kanggo didol, rega mesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik ing China

Vigorun Tech seneng menehi inovasi paling anyar babagan teknologi perawatan pekarangan: pemotong rumput blumbang profesional sing dirancang khusus kanggo wilayah sing kompleks kayata gunung, lereng sing curam, lan wilayah berpasir. Didhukung dening mesin Loncin 16HP sing kuwat, mesin sing canggih iki njupuk pangopènan suket menyang dhuwur sing anyar, nalika njamin kinerja lan daya tahan sing optimal.

China digawe Customized Tracked Zero Turn CE EPA certified All-Terrain best radio-controlled lawn mower factory sales direct

Fitur Utama Vigorun TechMesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik:

  1. Operasi sing dikontrol remot kanggo pandhu arah sing gampang ing medan sing tantangan.
  2. Dirancang khusus kanggo gunung, lereng curam, wilayah berpasir, lan wilayah kompleks liyane.
  3. Dilengkapi mesin Loncin 16HP sing kuwat kanggo daya lan kinerja sing unggul.
  4. Fitur pompa oli njamin proteksi mesin lan nyuda nyandhang kanggo umur sing luwih dawa.
  5. Kemiringan kerja maksimal nganti 60 ° kanggo nelukake miring sing curam.
  • China nggawe mesin pemotong sikat sing bisa diisi ulang rega murah, mesin pemotong kontrol radio paling apik ing China
  • Hybrid self-charging battery powered self-charging battery powered remote operated grass trimmer
  • China digawe slope mower remot kontrol rega murah for sale, Cina paling apik rechargeable sikat cutter
  • mesin bensin self propelled 500mm nglereni jembaré nul giliran RC robot sikat cutter
  • China nggawe pemotong rumput blumbang rega murah kanggo didol, rega mesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik ing China

Nganyarke menyang pemotong rumput blumbang saiki lan rasakake kekuwatan, daya tahan, lan presisi sing beda karo mesin pemotong konvensional. Gabung karo rangking pelanggan sing marem sing dipercaya Vigorun Tech kanggo nelukake malang sembarang karo ease.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts