remot kontrol remot kontrol robot tank China produsen pabrik supplier rega paling apik kanggo didol

Kanthi fungsi lan keterjangkauan sing ditingkatake, ing Vigorun Tech tank robot remot kontrol nawakake tingkat anyar saka penak lan kasenengan. Apa sampeyan hobi sing pengin ngatur lan nganyarke robot utawa penggemar teknologi sing mbutuhake jarak sumbu roda sing dipercaya, produk iki cocog kanggo sampeyan.

2023 Cina pemasok pabrik anyar dirancang listrik 300kg kapasitas loading kustomisasi nggedhekake fungsi daya kuat remote control remote control robot tank pabrik penjualan langsung

Saliyane kemampuane, tank robot remot kontrol duwe akeh fitur sing dibangun lan kemampuan kanggo modifikasi lan kustomisasi mandiri. Iki tegese sampeyan bisa nggawe pribadhi wheelbase kanggo cocog karo kabutuhan tartamtu lan nggawe kanca robot unik. Apa sampeyan pengin nambah sensor tambahan, kamera, utawa modifikasi liyane, kemungkinan ora ana watesan.

  • kit sasis tank robot sing dikontrol remot China produsen pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol
  • pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi DIY radio kontrol robotika chassis tuku blanja online saka China
  • trek tank RC kontrol nirkabel China pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo Advertisement
  • pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi DIY remot kontrol robot transportasi kendaraan tuku blanja online saka China
  • remot kontrol remot kontrol robot tank China produsen pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol

Kanggo ngringkes, Vigorun Tech's wheelbase remot kontrol punika game-changer ing donya robot. Rega ekonomi, digabungake karo pilihan pangaturan dhewe sing ekstensif, ndadekake pilihan sing cocog kanggo para penggemar robot ing kabeh level. Nangkep masa depan teknologi lan menehi proyek sampeyan upgrade sing pantes karo basis robot. Ngalami sensai lan penak saka tank robot remot kontrol kaya ora ana liyane.

Dilengkapi HUB expansion fungsi, kang bisa ngontrol tambahan 4 saluran, iku bisa gampang ngontrol lan nggedhekake fungsi liyane dibutuhake dening pelanggan tanpa kawruh remot kontrol profesional.

modelRRB300RTC100RCATT660
Cara NyopirWheeledCrawlerWheeled
Tegangan / Daya24V / 350W * 424V / 500W * 248V / 1200W * 2
Max Payload300kg100kg660kg
baterei24v 20ah24v 20ah48V/20A * 2
ukuran1070 * 1035 * 430mm900 * 920 * 580mm1950 * 1500 * 800mm
bobot98kg113kg280kg

Sasis rantai remot kontrol lan pangkalan robot apik banget. Fuselage gedhe, lan papan sing dilindhungi kanggo pangembangan cukup.

Produk iki diowahi adhedhasar mesin pemotong rumput remot kontrol sing diwasa, produk sasis sing ekonomis. Ing basis saka sasis kita, sampeyan bisa bebas nambah modul fungsi liyane kanggo nggawe kendaraan anyar sing meets kabutuhan dhewe.

Kaya Posts