Tank RC sing dikontrol nirkabel nglacak pabrikan China, grosir, rega paling apik kanggo didol

Apa sampeyan kesel karo wheelbases manual tradisional? Ora katon luwih saka Vigorun TechInovasi paling anyar - trek tank RC sing dikontrol nirkabel. Kanthi macem-macem fitur canggih lan rega sing kompetitif, produk iki cocog kanggo para penggemar robot lan hobi.

2023 China pemasok pabrik anyar dirancang listrik 300kg kapasitas loading kustomisasi nggedhekake fungsi daya kuwat tanpa kabel kontrol RC tank trek pabrik sales langsung

Kanthi fungsi lan keterjangkauan sing ditingkatake, ing Vigorun Tech trek tank RC nirkabel-kontrol nawakake tingkat anyar penak lan kasenengan. Apa sampeyan hobi sing pengin ngatur lan nganyarke robot utawa penggemar teknologi sing mbutuhake jarak sumbu roda sing dipercaya, produk iki cocog kanggo sampeyan.

  • kit sasis tank robot sing dikontrol remot China produsen pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol
  • pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi DIY radio kontrol robotika chassis tuku blanja online saka China
  • trek tank RC kontrol nirkabel China pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo Advertisement
  • pabrik dodolan langsung rega murah kustomisasi DIY remot kontrol robot transportasi kendaraan tuku blanja online saka China
  • remot kontrol remot kontrol robot tank China produsen pabrik supplier grosir rega paling apik kanggo didol

Fitur utama jarak sumbu roda sing dikontrol remot, uga dikenal minangka trek tank RC sing dikontrol nirkabel, mbedakake saka pilihan liyane ing pasar. Kaping pisanan, rega sing kompetitif mbukak kemungkinan tanpa wates kanggo para penggemar kanthi anggaran. Sampeyan ora maneh kudu break bank kanggo seneng sensai wheelbase remot kontrol.

Dilengkapi HUB expansion fungsi, kang bisa ngontrol tambahan 4 saluran, iku bisa gampang ngontrol lan nggedhekake fungsi liyane dibutuhake dening pelanggan tanpa kawruh remot kontrol profesional.

modelRRB300RTC100RCATT660
Cara NyopirWheeledCrawlerWheeled
Tegangan / Daya24V / 350W * 424V / 500W * 248V / 1200W * 2
Max Payload300kg100kg660kg
baterei24v 20ah24v 20ah48V/20A * 2
ukuran1070 * 1035 * 430mm900 * 920 * 580mm1950 * 1500 * 800mm
bobot98kg113kg280kg

Sasis rantai remot kontrol lan pangkalan robot apik banget. Fuselage gedhe, lan papan sing dilindhungi kanggo pangembangan cukup.

Produk iki diowahi adhedhasar mesin pemotong rumput remot kontrol sing diwasa, produk sasis sing ekonomis. Ing basis saka sasis kita, sampeyan bisa bebas nambah modul fungsi liyane kanggo nggawe kendaraan anyar sing meets kabutuhan dhewe.

Kaya Posts