Best Seller Track Karet Remote Operated Slope Mower

Mesin pemotong rumput SUPERSHINE dikontrol kanthi jarak jauh lan gampang dioperasikake. Uga bisa gampang digunakake dening wong sing ora duwe kabisan. Operasi siji-tangan kasedhiya nalika sampeyan lagi lungguh.

Best Seller Track Karet Remote Operated Slope Mower

Vigorun Tech perusahaan fokus ing riset & pangembangan remot kontrol lan otomatis pilot machinery cerdas, kayata remot kontrol lawn mower, otomatis pilot ganja cutter, nirkabel remote kontrol robot sasis kit, otonom mlaku dilacak platform robot, etc. Produk nganggo paling maju ing donya teknologi remot kontrol nirkabel, teknologi kontrol otonom cerdas, lan teknologi mowing Italia.
  • Remote Control Lawn Mower Produsen China
  • Crawler Remote Controlled Brush Mower for Sale
  • Best Seller Track Karet Remote Operated Slope Mower
  • Low Price Wireless Radio Control Mowing Robot Pabrik China
  • Wheel Radio Controlled Grass Cutter Pabrik Supplier Grosir
Pemotong rumput remot kontrol minangka produk utama sing didol, akeh digunakake ing pemotong rumput, nglereni gulma lan pemangkasan grumbulan, cocok kanggo lereng, miring sing curam, gurun, pinggir dalan, tanggul kali, kebon kebon, suket, pekarangan vila, lapangan bal-balan, kebon, lsp. Kita bisa ngasilake sekitar 1,000 pemotong rumput saben wulan. Mesin kasebut ngalami 100% tes njero ruangan lan lapangan kanggo mesthekake yen wis mumpuni lan siap digunakake sadurunge dikirim.
Dibandhingake karo mowers lawn padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.
modelVTC550-75VTC550-90VTC800-160VTW550-70VTW800-160
Cara NyopirCrawlerCrawlerCrawlerWheeledWheeled
Engine / DayaYamaha 7.5Hp KabLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 7 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tanganYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYaOra AnaYa
ukuran1060 x 960 x 810mm1060 x 960 x 810mm1170 x 1270 x 910mm1120 x 920 x 650mm1170 x 1270 x 930mm
bobot135kg150kg240kg100kg230kg
We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts