Remote Control Lawn Mower Pabrik Pabrik China

Vigorun Tech, Produsèn anjog saka Remote Control Lawn Mower ing China, utamané fokus ing Remote Control Lawn Mower karo crawler lan gembong. kita duwe Departemen Riset lan Pengembangan Teknis dhewe, tim buruh kanthi pengalaman produksi limalas taun, tim inspeksi kualitas profesional, jaminan kualitas, lan tim layanan sawise dodolan kanthi kesadaran layanan sing apik.

Produsen Mesin Pemotong Rumput Remote Control China!

Vigorun Tech perusahaan fokus ing riset & pangembangan remot kontrol lan otomatis pilot machinery cerdas, kayata remot kontrol lawn mower, otomatis pilot ganja cutter, nirkabel remote kontrol robot sasis kit, otonom mlaku dilacak platform robot, etc. Produk nganggo paling maju ing donya teknologi remot kontrol nirkabel, teknologi kontrol otonom cerdas, lan teknologi mowing Italia.

  • Tim R&D profesional, kabeh masalah mowing bisa nemokake solusi sing paling apik ing kene.
  • Pabrik sing kuat kanthi tim buruh kanthi pengalaman produksi limalas taun.
  • Tim inspeksi kualitas profesional, jaminan kualitas.
  • Tim sales sing dinamis banget, kanggo nyedhiyakake layanan pilihan produk profesional.
  • Tim layanan sawise-sales karo kesadaran layanan gedhe.

Pemotong rumput remot kontrol minangka produk utama sing didol, akeh digunakake ing pemotong rumput, nglereni gulma lan pemangkasan grumbulan, cocok kanggo lereng, miring sing curam, gurun, pinggir dalan, tanggul kali, kebon kebon, suket, pekarangan vila, lapangan bal-balan, kebon, lsp. Kita bisa ngasilake sekitar 1,000 pemotong rumput saben wulan. Mesin kasebut ngalami 100% tes njero ruangan lan lapangan kanggo mesthekake yen wis mumpuni lan siap digunakake sadurunge dikirim.

Dibandhingake karo mowers lawn padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTC550-75VTC550-90VTC800-160VTW550-70VTW550-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerCrawlerWheeledWheeled
Engine / DayaYamaha 7.5Hp KabLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 7 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm550mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tanganYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYaOra AnaYa
ukuran1060 * 960 * 810mm1060 * 960 * 810mm1170 * 1270 * 910mm1120 * 920 * 650mm1060 * 960 * 810mm
bobot135kg150kg240kg100kg140kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts